Tax Free shopping via Easy Tax Free.
Eenvoudig en snel geregeld.

Als zusterbedrijf van Easy Payments regelt Easy Tax Free voor zowel winkeliers als toeristen van buiten de EU de belastingteruggave op aankopen. Klant worden bij Easy Tax Free is geheel gratis en gemakkelijk met onze meegeef vouchers. Het persoonlijke contact met de winkelier en de toerist maakt onze service snel, betrouwbaar en vooral: Easy

BTW teruggave

Ik ben toerist

Je vult de meegeefvoucher in die je in de winkel ontvangt. Jouw aankoop en de bon hiervan laat je afstempelen bij de douane. Je stuurt daarna de voucher op via de post, zodat wij deze kunnen verwerken en uit betalen. Of je ontvangt de refund in cash direct bij het GWK Travelex.

Ik ben winkelier

Je geeft de toerist een meegeef voucher mee na een aankoop. Later ontvang je een overzicht van alle geïnde vouchers. Je betaalt de teruggegeven btw aan Easy Tax Free en brengt deze in mindering tijdens jouw belastingaangifte.
Als extra service bieden wij een winkeliersbonus aan trouwe klanten.
Hoe werkt Tax Free Shopping via Easy Tax Free?
Volg het stappenplan.
1. Easy Tax Free meegeef vouchers
Wanneer je voor 50 euro of meer shopt bij een winkel die bij ons is aangesloten ontvang je een Easy Tax Free voucher. Vul jouw gegevens in en bewaar de aankoop bon.
2. Bij de Douane
Voordat je de Europese Unie verlaat, dien je je aankoop bon te laten afstempelen door de Douane. Het is belangrijk dat je binnen drie maanden na de aankoop de EU verlaat en de gekochte producten kunt tonen.
3. Ontvang de BTW teruggave
Easy Tax Free zal de refund naar jouw creditcardnummer of bankrekening overmaken. Je hebt ook de mogelijkheid om een cash refund te ontvangen bij het GWK Travelex wanneer je de EU verlaat via Schiphol.
Previous
Next

Waarom kiezen voor Tax Free Shopping via Easy Tax Free?

Vragen of meer informatie?

Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.

Winkelwagen