Voordelig en veilig BETALINGEN ACCEPTEREN

Via Easy Payments regel je ook eenvoudig de transactieverwerking op jouw pinapparaat. Met de aanschaf of huur van een pinautomaat ben je er immers nog niet. Wij kunnen onze transactieverwerking aan alle reguliere pinautomaten in Nederland verbinden. Heb je al een pinapparaat, maar wil je de scherpste tarieven voor het accepteren van creditcard betalingen en debitcard betalingen? Aarzel dan niet langer en laat ons een prijsvergelijking maken.

VRAAG OFFERTE AAN

BETALINGEN ACCEPTEREN VIA EASY PAYMENTS IS VOORDELIG, BETROUWBAAR EN SNEL GEREGELD.

Easy Payments houdt zich al jaren bezig met transactieverwerking, waardoor wij op dit gebied de scherpste prijzen kunnen leveren. Wij halen Europese schaalvoordelen naar de Nederlandse betaalmarkt en combineren dit met de beste lokale service. Je hebt zo het beste van twee werelden. Betalingen accepteren was nog nooit zo voordelig, gemakkelijk en snel geregeld.

  • Partner KHN en INretail
  • Snelle service
  • Advies op maat
  • Scherpe prijzen

PINAUTOMAAT NODIG?

Bij Easy Payments kan je ook terecht voor de aanschaf of huur van pinautomaten. Ben je opzoek naar flexibiliteit? Kies dan voor een mobiele pinautomaat. Rekenen jouw klanten af op één vast punt? Dan is een vaste pinautomaat de beste keuze.
PINAUTOMAAT KOPEN

VEEL GESTELDE VRAAG

Kan ik makkelijk overstappen naar Easy Payments?

Overstappen is heel gemakkelijk. Bij contracten voor creditcardverwerking zit je namelijk niet vast aan een abonnement. We kunnen dit dus direct voor je regelen.

Voor de verwerking van pinbetalingen zijn er vaak abonnementskosten actief. Tegenwoordig zijn deze contracten bijna allemaal per kalendermaand te beëindigen. Dit nemen we uiteraard graag met je door tijdens een adviesgesprek.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Direct advies van een van onze medewerkers? Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.