MOBIELE PINAUTOMATEN

Mobiele pinautomaten accepteren altijd en overal transacties. Al onze pinautomaten kunnen verbindingen maken met WiFi en 4G via een simkaart. Een ideale oplossing voor ondernemers die flexibel en zorgeloos betalingen willen accepteren.

BEKIJK ONZE MOBIELE PINAUTOMATEN

Levering

binnen één werkdag

Support

24/7 storingsdienst

Persoonlijk advies

zonder keuzemenu

FLEXIBEL MET MOBIELE PINAUTOMATEN

Bij Easy Payments heb je de keuze uit drie betrouwbare mobiele pinautomaten. Iedere variant koppel je gemakkelijk aan je eigen wifinetwerk, waardoor je niet gebonden bent aan één vast afrekenpunt. Daarnaast kan je een 4G simkaart laten plaatsen door ons. Hierdoor ben je nog flexibeler en kan je de betaalautomaat ook buiten je wifinetwerk gebruiken. Ideaal wanneer je terras niet binnen jouw wifinetwerk valt of als je de pinautomaat onderweg wil gebruiken. Vergelijk de betaalautomaten of neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.
Bekijk Alle Pinapparaten
 • PAX A920

  Mobiele pinautomaat
  PAX A920 mobiel pinapparaat met bonprinter, bon e-mailen en touchscreen
  • Vanaf € 649,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Batterij gaat 14 uur mee
  • Snelheid: 5/5
  • Huren vanaf €32,95 p/m
  • Schakelt automatisch tussen wifi en 4G
  • Bonprinter of bon mailen
  LEES MEER
 • VERIFONE V400M

  Mobiele pinautomaat
  Verifone V400M
  • Vanaf € 729,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Batterij gaat 12 uur mee
  • Snelheid: 5/5
  • Huren vanaf €37,95 p/m
  • Schakelt automatisch tussen wifi en 4G
  • Bonprinter of bon mailen
  LEES MEER
 • PAX A77

  Mobiele pinautomaat
  Pax A77 front
  • Vanaf € 399,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Batterij gaat 10 uur mee
  • Snelheid: 5/5
  • Huren vanaf €27,95 p/m
  • Schakelt automatisch tussen wifi en 4G
  • Geen bonprinter
  • Bon mailen
  LEES MEER

HEB IK EEN 4G ABONNEMENT NODIG?

Een 4G abonnement komt van pas wanneer je niet afhankelijk wil zijn van één connectiemogelijkheid. Met een 4G abonnement kan je de pinautomaat ook buiten de omgeving van je wifinetwerk gebruiken of als er een storing is aan jouw wifinetwerk. Je schakelt dan over naar het 4G netwerk en kan gemakkelijk doorgaan met het accepteren van betalingen. Daarnaast is een simkaart handig voor het terras of bezorging aan huis.

Pinautomaat kopen | Easy Payments | 24/7 service

BRENG ALLES ONDER BIJ ÉÉN PARTIJ

Breng je hele betalingsverkeer onder bij één partij, ook je transactieverwerking!
BETALINGEN ACCEPTEREN

WIE GINGEN JOU VOOR?

Inmiddels maken meer dan 5.000 ondernemers gebruik van onze dienstverlening. Zij profiteren van de beste pinautomaten en de voordeligste transactieverwerking voor debit- en creditcards.

google

Betrouwbare club voor als je een korte periode een PIN-apparaat nodig hebt.

MOBIELE PINAUTOMAAT, VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom kiezen voor een mobiele pinautomaat?

Wil jij altijd en overal betalingen accepteren dan is een mobiele pinautomaat de beste optie. Een mobiele pinautomaat hoeft geen verbinding met stroom te hebben, maar heeft een batterij waardoor je hem mee kan nemen naar iedere gewenste plek. Een mobiel pinapparaat kan zowel via het WIFI-netwerk connectie maken, als via het 4G-netwerk door middel van een simkaart.

Wat zijn de kosten voor de aanschaf van een pinautomaat?

Via Easy Payments betaal je voor de voordeligste pinautomaat €399,00. Voor deze prijs heb je de compacte PAX A77. Een modern mobiel pinapparaat zonder bonprinter. Wil je liever wel bonnen kunnen printer? Dan kun je kiezen voor de PAX A920 of de Verifone V400M. De kosten voor deze mobiele pinautomaten bedragen tussen de €599,00 en €729,00. We hebben ook vaste pinautomaten in ons assortiment. Zo koppel je de Verifone P400 ITS eenvoudig aan de kassa. Hiervan is de aanschafprijs €539,00.

Welke mobiele pinautomaten bieden jullie aan?

Op dit moment hebben wij drie soorten mobiele pinautomaten in het assortiment. Je kunt bij ons kiezen uit de Android-lijn: PAX A77 en PAX A920 en een klassiek pinapparaat van de grootste leverancier van de wereld Verifone. Dit is de V400M. Al deze pinautomaten bieden de mogelijk om via WIFI en 4G transacties te accepteren. Uniek is dat deze pinautomaten net als smartphones eenvoudig van WIFI naar 4G schakelen, waardoor je overal snel connectie hebt. Het grootste verschil in de automaten zit in de aanwezigheid van een bonprinter (PAX A920 en Verifone V400M) en het ontbreken van deze bonprinter (PAX A77). Deze laatste pinautomaat kan de bonnen alleen digitaal naar jouw klanten versturen.

Wat is het snelste mobiele pinapparaat van dit moment?

De Verifone V400M ervaren wij als net iets sneller dan de toestellen van PAX. Eén voordeel van de PAX is dat je het printen van de bon kunt overslaan. Dit scheelt tijd, waardoor je snel door kan naar de volgende transactie.

Hoe lang gaat de batterij van een mobiel pinapparaat mee?

De batterij van de pinautomaten gaat tussen de 8 en 12 uur mee. Belangrijk is vooral hoe intensief je hem gebruikt en hoe stabiel de connectie is op het punt van afrekenen. Hoe meer transacties je doet, des te sneller de automaat leeg raakt. Bij een weifelende connectie gebruikt het pinapparaat ook veel van zijn batterij, omdat hij continue aan het zoeken is naar een signaal. Eigenlijk is het gebruik goed te vergelijken met dat van een mobiele telefoon. Voordeel van de PAX A77 is dat hij geen bon kan printen. Dit is een van de functies die op de andere mobiele apparaten voor een hoop batterijgebruik zorgt.

Heb ik altijd een simkaart nodig in mijn mobiele pinautomaat?

Het afnemen van een simkaart is niet noodzakelijk. Wanneer jij de automaat altijd binnen jouw WIFI-zone gebruikt, dan is dat afdoende. Heb jij minder vertrouwen in jouw WIFI of valt bijvoorbeeld het laatste tafeltje van het terras net buiten de WIFI, dan is een simkaart heel handig. Deze neemt dan eenvoudig de connectie over. Een simkaart kost slechts €7,50 per maand. Zo ben je ook altijd beschermd tegen WIFI-storingen op jouw pinautomaat. Wij adviseren altijd om minimaal één mobiele pinautomaat met simkaart te kopen.

Wat is de levertijd van een mobiele pinautomaat?

Wij hebben al onze pinautomaten op voorraad. Dit betekent dat ze klaar zijn om te worden verkocht of verhuurd. Belangrijk is dat er wel een actief contract is voor transactieverwerking. Anders zit je met een niet-werkend toestel. Easy Payments kan op werkdagen binnen 24 uur zorgen voor een actief contract voor het accepteren van pinpassen. Dit betekent dat je na het inzenden van de juiste contracten al binnen één werkdag een werkende mobiele pinautomaat in huis kunt hebben. Als je hem zelf komt ophalen bij ons kantoor, kan het mogelijk nog sneller. Wij willen uiteraard dat je snel aan de slag kan met jouw mobiele PIN.

Is een mobiele pinautomaat langzamer dan een vaste pinautomaat of toonbankopstelling?

Niet per definitie. Het hangt af van de snelheid van het netwerk. Over het algemeen biedt Ethernet via een vaste kabel het stabielste en snelste netwerk voor een pinautomaat. Dit betekent dan ook de snelste afhandeling van een transactie. Gelukkig bevatten transacties weinig data, waardoor het verschil met WIFI of 4G nihil is. We hebben het over hooguit 1 of 2 seconde. De grootste tijd zit toch in handelingen op het toestel en bijvoorbeeld het uitprinten van de transactiebon.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Direct advies van een van onze medewerkers? Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.