PINAUTOMAAT HUREN

Weet je nog niet hoe lang je een pinautomaat wilt gaan gebruiken, of hik je op tegen hoge investeringskosten? Bij Easy Payments is huren van een pinapparaat altijd een optie. Voor de meeste pinautomaten in ons assortiment geldt dat je deze kunt huren voor een looptijd van 12 of 24 maanden. Na afloop van deze periode is de pinautomaat per kwartaal opzegbaar.

Daarnaast heb je soms behoefte aan een extra pinautomaat. Sta je soms op een beurs, of heb je een extra buitentap in de zomer? Wat de reden ook is. Wij hebben passende oplossingen voor dag-, week- en maandverhuur.

STANDAARD VERHUURTIJDELIJKE VERHUUR

Een pinautomaat huren bij Easy Payments is gemakkelijk, voordelig en gaat snel. Wij vinden het belangrijk om ondernemers goed van dienst te zijn. Met onze spoedservice kunnen wij jouw pinautomaat dan ook vaak binnen een dag verzenden. Na deze snelle onboarding kun je bij ons vertrouwen op jouw de beste service. Hiermee zorgen wij voor 24/7 support, waardoor je vlug geholpen bent bij eventuele storingen. Daarnaast bieden wij de scherpste prijzen voor de acceptatie van pinpassen en creditcards, waardoor je per saldo ook nog eens voordeliger uit bent.

  • Levering binnen een werkdag
  • 24/7 storingsdienst
  • Lage transactiekosten
  • Persoonlijk advies
creditcards accepteren

HUUR EEN PINAUTOMAAT VOOR 1 OF 2 JAAR

Veel ondernemers geven de voorkeur aan het huren van pinapparatuur boven het aanschaffen. Huren verschaft toch wat extra flexibiliteit en vergt daarnaast geen directe investering.

Wat jouw beweegredenen ook zijn, wij bieden al onze pinapparaten ook aan in een verhuurconstructie. Weet je al welk vaste pin of mobiele pin je wilt gaan gebruiken? In de tabel hiernaast zie je de bijbehorende huurprijs.

* Onze mobiele pinautomaten kunnen gekoppeld worden aan jullie eigen WiFi-netwerk. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor mobiel (4G) bereik. Voor het gebruik van de simkaart rekenen wij € 7,50 per maand. Ideaal voor je bezorgers of wanneer je een groot terras hebt!

DAG-, WEEK- EN MAANDVERHUUR

PRIJSTABEL TIJDELIJKE VERHUUR

De genoemde huurprijzen zijn inclusief het gebruik van de 4G-simkaart.

De bestelde pinapparaten worden binnen één werkdag na aanlevering van de benodigde documenten verzonden.

Wil je voor een maand of langer huren, of wil je een groter aantal pinapparaten, dan maken we graag een offerte op maat!

OFFERTE AANVRAGEN

HOE WERKT HET BESTELLEN VAN EEN PINAUTOMAAT?

Wij sturen jou zo snel mogelijk de contracten op voor de bestelling van een pinautomaat en eventueel de transactieverwerking. Vervolgens is het belangrijk dat jij de contracten ondertekend en aan ons retourneert. In de e-mail staat een duidelijk stappenplan van de benodigde documenten. Als wij alle contracten ontvangen hebben, gaan wij schakelen met de transactieverwerker. Zodra alle parameters daar actief zijn, maken wij jouw PIN klaar voor gebruik. Wij testen alles op kantoor en sturen jou het pinapparaat gebruiksklaar toe. Wel zo gemakkelijk!

VRAAG OFFERTE AAN
Pinautomaat kopen | Easy Payments | 24/7 service

JOUW PINBETALINGEN ZO GEREGELD!

Breng je hele betalingsverkeer onder bij één partij: ook je transactieverwerking. Via ons accepteer je eenvoudig en voordelig pin- en creditcardbetalingen op jouw pinautomaat. Niet alleen op onze eigen pinapparaten bieden wij deze service aan. Op jouw bestaande pinautomaten kunnen we dit ook gelijk regelen. Hierdoor profiteer je in jouw gehele onderneming van onze scherpe transactietarieven.
BEKIJK TARIEVEN