PINAUTOMAAT KOPEN

Easy Payments heeft voor alle ondernemers pinautomaten in huis. Je kunt via ons eenvoudig en snel een mobiel of vast pinapparaat kopen. Ontdek welke pinautomaat het beste bij jou past. Mocht je er zelf niet uitkomen, neem dan vrijblijvend advies op met onze adviseurs.

BEKIJK ONZE PINAUTOMATENBEL DIRECT EEN ADVISEUR

VASTE OF MOBIELE PINAUTOMAAT KOPEN?

Bij ons kun je terecht voor mobiele en vaste pinapparaten. Met een mobiel pinautomaat ben je flexibel en kan je afrekenen waar en wanneer je maar wilt. Dit is bijvoorbeeld handig voor het gebruik van een pinautomaat op het terras of als je gaat bezorgen. Wanneer jouw klanten op een vast afrekenpunt gaan betalen, dan zijn vaste pinautomaten de beste keuze. Deze oplossing zie je vaak aan de toonbank van een winkel of de receptie van een hotel.
Bekijk Alle Pinapparaten
 • VERIFONE V400M

  Mobiele pinautomaat
  Verifone V400M
  • Vanaf € 729,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Batterij gaat 12 uur mee
  • Snelheid: 5/5
  • Huren mogelijk vanaf €37,95 p/m
  • Schakelt automatisch tussen wifi en 4G
  • Geprinte bon
  • Bonprinter of mailen
  LEES MEER
 • PAX A77

  Pinautomaat zonder bonprinter
  • Vanaf € 379,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Batterij gaat 10 uur mee
  • Snelheid: 5/5
  • Huren mogelijk vanaf €27,95 p/m
  • Schakelt automatisch tussen wifi en 4G
  • Geen bonprinter
  • Bonprinter of mailen
  LEES MEER
 • DUO BASE

  Vaste pinautomaat
  • Vanaf € 649,00
  • 24/7 storingsdienst
  • Verbinding via LAN
  • Snelheid: 5/5
  • Huren mogelijk vanaf €34,95 p/m
  • Bonprinter of mailen
  LEES MEER

HOE WERKT HET BESTELLEN VAN EEN PINAUTOMAAT?

Wij sturen jou zo snel mogelijk de contracten op voor de bestelling van een pinautomaat en eventueel de transactieverwerking. Vervolgens is het belangrijk dat jij de contracten ondertekend en aan ons retourneert. In de e-mail staat een duidelijk stappenplan van de benodigde documenten. Als wij alle contracten ontvangen hebben, gaan wij schakelen met de transactieverwerker. Zodra alle parameters daar actief zijn, maken wij jouw PIN klaar voor gebruik. Wij testen alles op kantoor en sturen jou het pinapparaat gebruiksklaar toe. Wel zo gemakkelijk!

VRAAG OFFERTE AAN
Pinautomaat kopen | Easy Payments | 24/7 service

BRENG ALLES ONDER BIJ ÉÉN PARTIJ

Breng je hele betalingsverkeer onder bij één partij: ook je transactieverwerking. Via ons accepteer je eenvoudig en voordelig pin- en creditcardbetalingen op jouw pinautomaat. Niet alleen op onze eigen pinapparaten bieden wij deze service aan. Op jouw bestaande pinautomaten kunnen we dit ook gelijk regelen. Hierdoor profiteer je in jouw gehele onderneming van onze scherpe transactietarieven.
BEKIJK TARIEVEN

PINAUTOMAAT KOPEN, VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarom een pinautomaat kopen?

Op de lange termijn is het kopen van een pinapparaat het voordeligst. De meeste pinautomaten gaan 5 jaar mee bij zorgvuldig gebruik. Na iets meer dan 2 jaar is het voordeliger om het toestel gekocht te hebben, dan gehuurd. Na 5 jaar kan het verschil oplopen tot honderden euro’s. Daarnaast ben je als eigenaar van een pinautomaat altijd in staat om zelf voor een transactieverwerker te kiezen. Je kunt dan zelf bepalen welke provider jouw pin- en creditcardtransacties verwerkt.

 

Wat zijn de kosten voor de aanschaf van een pinautomaat?

Via Easy Payments betaal je voor de voordeligste pinautomaat €399,00. Voor deze prijs heb je de compacte PAX A77. Een modern mobiel pinapparaat zonder bonprinter. Wil je liever wel bonnen kunnen printer? Dan kun je kiezen voor de PAX A920 of de Verifone V400M. De kosten voor deze mobiele pinautomaten bedragen tussen de €599,00 en €729,00. We hebben ook vaste pinautomaten in ons assortiment. Zo koppel je de Verifone P400 ITS eenvoudig aan de kassa. Hiervan is de aanschafprijs €539,00.

Ik wil heel graag een pinautomaat kopen, maar de aanschafkosten zijn voor nu te hoog. Hebben jullie andere opties?

Easy Payments is er voor ondernemers. Mocht je niet direct het hele aanschafbedrag kunnen voldoen, dan kunnen we ook een afspraak maken om de aankoop van de pinautomaat in termijnen te voldoen. Zo betaal je in één jaar de aanschaf af. Een andere optie is om het pinapparaat te huren. De pinautomaat wordt niet jouw eigendom, maar je betaalt maandelijks een bedrag voor de huur van de pinautomaat. Hierdoor heb je geen grote investering in een pinapparaat.

Kan ik gelijk transacties accepteren als ik een pinautomaat koop?

Een pinautomaat werkt pas als je een actief contract hebt voor transactieverwerking. Dit contract kun je gelijk bij ons afsluiten wanneer je een pinautomaat koopt, maar dit is niet verplicht. Je bent na aanschaf vrij om een eigen partij te vinden voor het afwikkelen van de transacties. Wij adviseren uiteraard dit wel bij Easy Payments te regelen. Als jij direct alle contracten goed aanlevert, kun je binnen 24 uur al betalingen accepteren. Je hebt zo één partij voor al jouw betalingsverkeer, betaalt scherpe tarieven en hebt de snelste levertijd van een pinautomaat.

Wat is de levertijd als je een pinautomaat bij Easy Payments koopt?

Wij hebben alle pinautomaten hier op voorraad en kunnen ze binnen een uur geïnstalleerd hebben. Belangrijk is het contract voor de transactieverwerking dat actief moet komen te staan. Je wilt immers dat de transacties op jouw rekening terecht komen. Easy Payments is waarschijnlijk de snelste leverancier van pinautomaten. Als jij de contracten goed bij ons hebt aangeleverd, kunnen wij binnen 24 uur leveren. Dit geldt voor alle mobiele pinautomaten uit het assortiment van Easy Payments.

Welke pinautomaat kan ik het beste kopen? Kunnen jullie adviseren welke betaalautomaat de beste keuze is?

Wij willen uiteraard de beste oplossing voor onze ondernemers. Je doet immers een grote investering bij aanschaf van een pinautomaat, dus je wilt wel gelijk de goede keuze maken. Easy Payments is tussen 8.45 en 17.15 op werkdagen bereikbaar voor een vrijblijvend adviesgesprek over pinautomaten en transactieverwerking. Je kunt ons uiteraard ook mailen op info@easypayments.nl voor advies. Ons streven is om jou binnen 4 uur op werkdagen van antwoord te voorzien.

Waarom een servicecontract afsluiten bij de aanschaf van een pinautomaat?

Het servicecontract zorgt ervoor dat jouw pinapparaat altijd van de nieuwste software- en licentie is voorzien. Daarnaast kun je ieder moment van de week gebruik maken van onze storingsdienst. Wanneer er problemen zijn met jouw pinapparaat helpen zij in het voorzien van een oplossing. Bij ons serviceabonnement zit ook swapservice inbegrepen. Dit betekent dat we binnen één werkdag een nieuwe toestel sturen bij defect.

Moet ik een servicecontract afnemen als ik een pinautomaat koop?

Het eerste jaar is het servicecontract verplicht bij de aankoop van een pinautomaat. Na het eerste jaar kan je overstappen naar een licentie- en softwarecontract. Je kunt dan los per minuut betalen voor de storingsdienst.

Wordt alle schade vergoed door mijn serviceabonnement?

Nee, niet alle reparatiekosten worden vergoed door dit abonnement. Val- en waterschade worden nooit vergoed en zijn voor rekening van de ondernemer. Schade veroorzaakt door software valt wel binnen het serviceabonnement.

Is het raadzaam een beschermhoes, wetcover of screenprotector bij mijn pinautomaat te kopen?

Deze vraag kunnen wij alleen maar volmondig met ‘Ja’ beantwoorden. Onze ervaring leert dat pinautomaten voorzien van beschermhoes en screenprotector twee keer zo lang meegaan dan pinautomaten zonder bescherming. Uiteindelijk haal je dit geld er altijd uit. Ons advies is om dit ook zeker bij je pinautomaat mee te bestellen.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Direct advies van een van onze medewerkers? Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.