OVER ONS

Wij geloven in ondernemers. Vanuit een droom of passie bezig zijn met het runnen van je eigen zaak. Ons doel is om het ondernemen voor jou gemakkelijker te maken door werk uit handen te nemen.

Aan ondernemen kleven ook minder leuke kanten. Vaak is het vinden van het juiste betaalsysteem of de goedkoopste kaartverwerker niet de leukste klus. Hiervoor zijn wij er. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw zaak. Ben je op zoek naar een pinapparaat, of wil je goedkoper pin- en creditcardtransacties accepteren? Bel of mail ons dan voor passend advies. Wij staan altijd voor je klaar om even bij te praten. Om direct een beeld bij ons te hebben, stellen we ons hieronder aan je voor:

Over ons

Victor

Eindverantwoordelijk Easy Payments
Sinds 2014 ben ik operationeel verantwoordelijk voor Easy Payments. Onder mijn leiding zijn we uitgegroeid tot een alleskunner in het betalingsverkeer. Mijn doel is dat jij geen zorgen hebt over het accepteren van betalingen in jouw onderneming. Wanneer ik niet op kantoor ben, kun je me vaak buiten vinden in training voor mijn volgende triatlon.
Over ons

JAN

Administratie en financiële zaken

Sinds 2015 werk ik fulltime voor Easy Payments. Voor alle vragen over facturen, prijzen en administratie kun je bij mij terecht. In mijn vrije tijd maak ik ambachtelijk ijs en bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd. Ik ben fan van Teun Koopmeiners.

Over ons

guusje

Klantenservice
In 2022 ben ik het team van Easy Payments komen versterken. Ik ben jullie eerste aanspreekpunt wanneer de pinautomaat een storing heeft. Mijn doel is om jullie snel, duidelijk en goed te voorzien van een oplossing zodat je gauw betalingen kunt accepteren. Naast mijn werk bij Easy Payments ben ik spinninginstructrice bij Velo.
Over ons

Maaike

Partners en processen

Halverwege 2022 ben ik het team bij Easy Payments komen versterken. Ik hou mij bezig met sales, account en partnermanagement. Achter de schermen ben ik daarnaast bezig met het verbeteren van verschillende bedrijfsprocessen. In mijn vrije tijd vind je mij achter de naaimachine of in de horeca.


Over ons

Daan

Sales
Over ons

MAX

Sales Manager

Sinds 2019 bekleed ik de functie van sales manager binnen Easy Payments. Ik ga graag met je in gesprek om de beste betaaloplossing te vinden voor jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat je de juiste offerte en overeenkomsten ontvangt. In de weekenden kijk ik graag naar Formule 1.
Over ons

Sofie

Sales en support
Of je nu vragen hebt over je pinautomaat of een nieuw contract wilt afsluiten. Ik sta klaar voor je klaar met een oplossing. Naast mijn studie ben ik veel bezig met film en cultuur.
Over ons

Marloes

Easy Tax Free
Sinds 2020 hou ik me actief bezig met de afhandeling van BTW- teruggave voor Easy Tax Free. Ik verwerk jullie vouchers en ben jullie eerste aanspreekpunt voor de afhandeling van de vouchers. Alle vragen over Tax Free shopping beantwoord ik met plezier.

heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder

Winkelwagen