OVER ONS

Wij geloven in ondernemers. Vanuit een droom of passie bezig zijn met het runnen van je eigen zaak. Ons doel is om het ondernemen voor jou gemakkelijker te maken door werk uit handen te nemen.

Aan ondernemen kleven ook minder leuke kanten. Vaak is het vinden van het juiste betaalsysteem of de goedkoopste kaartverwerker niet de leukste klus. Hiervoor zijn wij er. Wij gaan graag in gesprek om te kijken wat de beste oplossing is voor jouw zaak. Ben je op zoek naar een pinapparaat, of wil je goedkoper pin- en creditcardtransacties accepteren? Bel of mail ons dan voor passend advies. Wij staan altijd voor je klaar om even bij te praten. Om direct een beeld bij ons te hebben, stellen we ons hieronder aan je voor:

Over ons

Victor

Eindverantwoordelijk voor Easy Payments

Sinds 2014 ben ik eindverantwoordelijk voor Easy Payments. Onder mijn leiding zijn we uitgegroeid tot een alleskunner in het betalingsverkeer. Mijn doel is de beste betaaloplossing bieden voor jouw onderneming. Organiseren, doorzetten en motiveren zijn sterke competenties van mij. Dit komt in mijn vrije tijd ook goed van pas in triatlons.

JAN

Aanspreekpunt voor financiële zaken

Voor vragen over facturen ben je bij mij aan het juiste adres.

STEFAN

Verantwoordelijk voor sales en operations

Binnen Easy Payments hou ik mij voornamelijk bezig met het opzetten van nieuwe samenwerkingen en het optimaliseren van interne processen. Ik ga altijd proactief, nauwkeurig en oplossingsgericht te werk om tot het beste resultaat te komen. In mijn vrije tijd word ik onder andere enthousiast van voetbal, tennis, muziek maken en reizen.

RENSKE

Verantwoordelijk voor de klantenservice

Binnen Easy Payments ben ik verantwoordelijk voor de support. Ik hoop dat klanten nadrukkelijk naar mij vragen, zo weet ik dat ik mijn werk goed doe. Anderen omschrijven mij als energiek, geduldig en goedgehumeurd. In mijn vrije tijd stop ik deze energie graag in allerlei sporten. Daarnaast word ik gelukkig van borrelen en lekker eten (vooral sushi).

MAX

Sales Manager

Sinds 2019 bekleed ik de functie van sales manager binnen Easy Payments. Ik ga graag met je in gesprek om de beste betaaloplossing te vinden voor jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat je de juiste offerte en overeenkomsten ontvangt. In mijn vrije tijd kijk ik graag Formule 1.

JESSE

Easy Tax Free

Hierbij leid ik de belastingteruggave voor toeristen in goede banen. Met veel plezier vervul ik wekelijks mijn taken binnen het team. Voor alle vragen omtrent Tax Free Shopping kan je bij mij terecht, ik help je met veel genoegen verder!

heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder

Winkelwagen