OVER ONS

Ondernemen doe je vanuit je passie. Daarom nemen wij graag jouw zorgen op ons.

Wij vinden het belangrijk om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Iedere onderneming is anders en elke oplossing verschilt. Wij geven je graag persoonlijk advies over het inrichten van jouw internetkassa, de keuze voor een pinapparaat en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van transactieverwerking. Ons streven is om jou goed te adviseren, een voordelige oplossing te presenteren en niet lang te laten wachten op de gekozen dienst. Daarnaast vinden wij het belangrijk voor onze klanten te weten met wie zij te maken hebben, daarom stellen wij ons graag even voor.

Victor

Eindverantwoordelijk voor Easy Payments

Van een bedrijf gespecialiseerd in creditcardbetalingen zijn wij uitgegroeid tot allround partij in het betalingsverkeer met oplossingen voor veel vraagstukken van ondernemers. Organiseren, doorzetten en motiveren zijn sterke competenties van mij. Dit komt in mijn vrije tijd ook goed van pas bij wielrennen en hardlopen.

JAN

Het aanspreekpunt voor administratie en financiën

Ik ben altijd op zoek naar manieren om de processen voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

RENSKE

Verantwoordelijk voor de support en klantenservice van Easy Payments

STEFAN

Verantwoordelijk voor alle online betalingsproblemen

Met Easy Payment Services kunnen we eenvoudig nieuwe klanten registreren op het gebied van marketing en marketing van nieuwe diensten. Ik haal hier veel plezier uit als nieuwe klanten onze service positief ervaren en bij ons terugkomen voor aanvullende services. Voor vragen over online betalingen kunt u bij mij terecht. Ik kan het omschrijven als proactief, optimistisch en optimistisch.

MAX

Sales Manager bij Easy Payments

JESSE

Sales Manager en aanspreekpunt Easy Tax Free

Hierbij leid ik de belastingteruggave voor toeristen in goede banen. Met veel plezier vervul ik wekelijks mijn taken binnen het team. Voor alle vragen omtrent Tax Free Shopping kan je bij mij terecht, ik help je met veel genoegen verder!

heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder