OVER ONS

Ondernemen doe je vanuit je passie. Daarom nemen wij graag jouw zorgen op ons.

Wij vinden het belangrijk om te kijken hoe wij jou het beste kunnen helpen. Iedere onderneming is anders en elke oplossing verschilt. Wij geven je graag persoonlijk advies over het inrichten van jouw internetkassa, de keuze voor een pinapparaat en welke mogelijkheden er zijn op het gebied van transactieverwerking. Ons streven is om jou goed te adviseren, een voordelige oplossing te presenteren en niet lang te laten wachten op de gekozen dienst. Daarnaast vinden wij het belangrijk voor onze klanten te weten met wie zij te maken hebben, daarom stellen wij ons graag even voor.

Victor

Verantwoordelijk voor Easy Payment Services

Van een bedrijf gespecialiseerd in creditcardbetalingen zijn wij uitgegroeid tot allround partij in het betalingsverkeer met oplossingen voor veel vraagstukken van ondernemers. Organiseren, doorzetten en motiveren zijn sterke competenties van mij. Dit komt in mijn vrije tijd ook goed van pas bij mijn passies reizen, wielrennen en hardlopen.

JAN

Het aanspreekpunt voor administratie en financiën

Ik ben altijd op zoek naar manieren om de processen voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

HANNE

Een medewerker van Easy Payment Services

In 2015 begon ik aan een leerzame fulltime stage bij Easy Payment Services. Tijdens deze stage heb ik genoten van ons gezellige team, veel geleerd en mijzelf goed kunnen ontwikkelen op commercieel en communicatief vlak. Dit was daarom ook de reden nadien te blijven als medewerker binnen Easy Payment Services voor twee dagen in de week. Mijn collega’s beschrijven mij als betrokken, nieuwsgierig en enthousiast.

STEFAN

Verantwoordelijk voor alle online betalingsproblemen

Met Easy Payment Services kunnen we eenvoudig nieuwe klanten registreren op het gebied van marketing en marketing van nieuwe diensten. Ik haal hier veel plezier uit als nieuwe klanten onze service positief ervaren en bij ons terugkomen voor aanvullende services. Voor vragen over online betalingen kunt u bij mij terecht. Ik kan het omschrijven als proactief, optimistisch en optimistisch.

SEBASTIAAN

Er zijn makkelijke betaaldiensten beschikbaar in de Easy Payment
Services. De tool voor EPS dient als mijn studiestudio. Mijn commerciële en communicatieve waarden kunnen worden voorkomen.

DAAN

Verantwoordelijk voor de bedrijfstak: Easy Tax Free

Hierbij leid ik de belastingteruggave voor toeristen in goede banen. Met veel plezier vervul ik wekelijks mijn taken binnen het team. Voor alle vragen omtrent Tax Free Shopping kan je bij mij terecht, ik help je met veel genoegen verder!

heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder