Retourbeleid Easy Payments

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet is wat je zoekt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling wilt terugsturen. Wat de reden ook is, je hebt altijd het recht om de door jou bestelde artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan ons te retourneren. De bestelling wordt dan alsnog geannuleerd.

Na annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om de bij ons bestelde producten aan ons retour te sturen. Dit kan altijd naar:

Easy Payment Services B.V.
afd:  retouren
Amsterdamseweg 489
1181BR  AMSTELVEEN

Je krijgt dan van ons het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Wanneer je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal je ons de bestelde producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@easypayments.nl

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen het aankoopbedrag terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we de waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en let op goede verpakking bij het retour sturen van de artikelen.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen voor iets anders uit onze webshop? Neem dan contact op met ons kantoor op 020 – 427 83 44 of info@easypayments.nl Wij bespreken dan graag alle opties.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling dan zo snel mogelijk aan te passen.

Levertijden en verzendkosten:

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons dit na te komen. Op de productpagina staat een indicatie van onze levertijden.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vermelde prijzen op onze webshop zijn inclusief verzendkosten!
Voor de levering van onze pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL of DHL. Over het algemeen wordt het pakket de eerstvolgende werkdag afgeleverd tussen 09.00 en 18.00. Helaas kunnen het moment van levering niet garanderen.