Creditcard betalingen

Visa, Mastercard, Maestro & Amex creditcard betalingen ontvangen

De afgelopen jaren heeft het betalen met een creditcard aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen betalen met een betaalkaart uitgegeven door MasterCard, Visa of American Express. Waar pinbetalingen voor slechts een paar eurocent worden afgehandeld, zijn de tarieven van creditcards altijd in een percentage. Dit zorgt automatisch voor grote prijsverschillen tussen kaartverwerkers. Wij geloven erin dat iedereen voordelig, snel en gemakkelijk creditcard betalingen moet kunnen ontvangen. Wacht dus niet langer!

Creditcard betalingen ontvangen

Creditcardacceptatie direct geregeld

Het accepteren van creditcards kan eenvoudig zonder het betalen van aansluit- of abonnementskosten. Wij raden ondernemers dan ook altijd aan een creditcardcontract af te sluiten. Je wilt jouw gasten immers geen ‘nee’ verkopen. We brengen enkel een commissie over het transactiebedrag in rekening. De hoogte van dit commissiepercentage hangt af van jouw (verwachte) jaarlijkse creditcard omzet. Heb je dus geen of weinig transacties met Visa of MasterCard dan is dit contract alsnog handig. Je betaalt immers alleen als er een transactie plaatsvindt.

Geen aansluit- en abonnementskosten

Eenvoudige overstap

Implementatie door ons geregeld

Visa creditcard betalingen ontvangen

Visa betalingen

Als je kijkt naar de meest voorkomende creditcards wereldwijd, dan is Visa de winnaar. Daarom raadt Easy Payments ook altijd aan om Visa  creditcard betalingen te accepteren in jouw zaak.

 

MasterCard betalingen

Wij adviseren ondernemers altijd Mastercard betalingen te accepteren. Mastercard komt in Nederland het meeste voor. Wij adviseren daarom altijd om een contract voor de acceptatie van MasterCard af te sluiten. Eenvoudig samen met Visa af te sluiten!

 

Mastercard creditcard betalingen ontvangen
American Express creditcard betalingen ontvangen

American Express betalingen

Een andere grote producent van creditcards is American Express. AMEX komt voornamelijk veel voor in Amerika. Veel zakelijke reizigers en expats bezitten deze kaart. Wanneer jij veel zakelijke gasten verwelkomt in jouw zaak hebt, raden wij zeker aan deze kaart te accepteren.

 

Wat is het voordeel van creditcards accepteren?

Via Easy Payments betaal je alleen een commissiepercentage per transactie. Dat betekent dat je niks hoeft te betalen, als er geen klanten zijn die met creditcard willen afrekenen. Daarnaast wekken de logo’s van Visa en MasterCard vertrouwen bij consumenten. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die deze kaarten accepteren hoger scoren op dit onderdeel dan ondernemingen die dit niet doen.

creditcards accepteren

Pinautomaat huren of kopen?

Bij Easy Payments kan je ook terecht voor de aanschaf of huur van pinautomaten. Ben je opzoek naar flexibiliteit? Kies dan voor een mobiele pinautomaat. Rekenen jouw klanten af op één vast punt? Dan is een vaste pinautomaat de beste keuze.

Vragen of meer informatie?

Direct advies van een van onze medewerkers? Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.

Winkelwagen