PINBETALINGEN ACCEPTEREN

Vrijwel iedereen betaalt met zijn of haar pinpas. Het accepteren van deze betaalmethode op je pinapparaat is dan ook noodzakelijk. Pinpassen worden uitgegeven onder de naam Maestro en VPAY. Vanaf 2023 zullen hier ook Visa Debit en Debit MasterCard bijkomen. In Nederland is de pinpas inmiddels de populairste betaalmethode. Het accepteren van pintransacties is goedkoop in Nederland. Je betaalt per transactie slechts een paar eurocent. Zo houden we het betalingsverkeer voordelig, snel en veilig.

VRAAG OFFERTE AAN

PINBETALINGEN EENVOUDIG GEREGELD

Nederland is echt een pin-land en het aandeel pintransacties blijft alsmaar toenemen. Uiteraard wil je dan dat deze transacties snel, veilig en tegen een lage prijs verwerkt worden. Easy Payments heeft daarom afspraken gemaakt met een aantal grote Europese betaalproviders. Dit betekent dat jij een lokaal aanspreekpunt hebt, maar profiteert van de schaalvoordelen van een grote Eurpese kaartverwerker.

Ingenico Move 5000

ONZE PINPAKKETTEN

VRAAG AAN

MAESTRO BETALINGEN

Maestro is een betaalmerk van Mastercard. Het accepteren van Maestro kaarten is essentieel voor Nederlandse ondernemers. Het grootste deel van de Nederlandse pinpassen is voorzien van Maestro logo. De betalingen van de pintransacties vindt iedere werkdag plaats. Jij hoeft zo nooit lang op jouw geld te wachten.

VPAY BETALINGEN

VPAY is een betaalmerk van Visa. VPAY is nog redelijk nieuw in Nederland. Sinds kort geven een aantal Nederlandse banken VPAY passen uit, naast de bekende Maestro passen. Door deze toename in populariteit wil je dat jouw pinautomaat sowieso VPAY-transacties accepteert. Je wilt iedere klant immers snel, veilig en voordelig laten betalen.

PINAUTOMAAT NODIG?

Bij Easy Payments kan je ook terecht voor de aanschaf of huur van pinautomaten. Ben je opzoek naar flexibiliteit? Kies dan voor een mobiele pinautomaat. Rekenen jouw klanten af op één vast punt? Dan is een vaste pinautomaat de beste keuze.
PINAUTOMAAT KOPEN

HOE SLUIT IK EEN CONTRACT VOOR PINBETALINGEN AF?

Het afsluiten van een pin contract via Easy Payments is heel makkelijk geregeld. We werken met een online boarding tool, waardoor jij digitaal je handtekening kan zetten. Na de ondertekening van het contract gaan wij aan de slag voor je. Zodra alle parameters zijn aangemaakt nemen wij contact op met de leverancier van jouw pinapparaat zodat alles goed wordt omgezet. Dit kan allemaal van afstand, zodat er geen monteur hoeft langs te komen. Wel zo gemakkelijk!

PINABONNEMENT AFSLUITEN

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Direct advies van een van onze medewerkers? Op kantoordagen zijn wij tussen 09.00 en 17.15 bereikbaar voor al jouw vragen.