CONTACTLOOS BETALEN PINAUTOMATEN VERPLICHT VANAF NOVEMBER 2019

STIJGING CONTACTLOZE TRANSACTIES ZET DOOR

Contactloos betalen nog populairder in 2019? Ja, zeggen wij. Vanaf 01.05.2019. verloopt immers de certificering van veel Verifone pinapparaten die nog niet geschikt zijn voor het contactloos betalen. Deze pinautomaten zijn na deze datum onbruikbaar. Hiermee wordt de laatste stap gezet om alle pinapparaten in Nederland verplicht geschikt te maken voor contactloos betalen.

PINAPPARAAT VERVANGEN

Hoewel dit thema veel in het nieuws is geweest, wachten veel ondernemers tot het laatste moment met het bestellen van een nieuwe pinautomaat. Waarom immers een PIN vervangen die nog goed werkt? Tevens hebben veel ondernemers al betaald voor het jaarlijkse service abonnement. Zonde om niet volledig gebruik te maken van een dienst waar wel voor betaald is in de ogen van de veel ondernemers. Daarnaast is het uiteraard veel regel- en uitzoekwerk. Deze groep ondernemers wil Easy Payments graag helpen.

VOORDELIGE PINAUTOMAAT GESCHIKT VOOR CONTACTLOOS BETALEN

Wij zeggen daarom: nu vast een nieuw contactloze pinautomaat bestellen en pas 1 januari betalen en in gebruik nemen. Niet alleen zijn al onze pinapparaten voordelig in aanschaf of huur, maar ook het gehele overstaptraject wordt door ons begeleid. Zo hou jij als ondernemer meer tijd over, profiteer je optimaal van jouw huidige pinapparaat en heb je de oplossing voor 2019 al geregeld. Hoef je dit mooi niet in de drukke decembermaand te doen. Easy Payments regelt hierbij alles en zorgt voor de goede koppelingen bij de transactieverwerker naar jouw keuze. Mocht je ook voor de transactieverwerking de scherpste tarieven willen, dan doen wij hier ook graag een voorstel voor. Niet alleen heb je zo de voordeligste pinautomaat en tarieven. Je hebt op deze manier ook maar één aanspreekpunt voor jouw betalingsverkeer. Twee vliegen in één klap.

MOBIELE PINAUTOMATEN EN TOONBANKOPSTELLINGEN

Wij leveren een volledig assortiment aan pinautomaten. Voor elke ondernemer zit er iets tussen. Of je nu op zoek bent naar een multifunctionele pinautomaat die draadloos gebruik kan worden, of een klassieke opstelling in de winkel. Wij hebben al deze pinapparaten in huis. Wat zij in overeenstemming hebben, is dat zij allemaal gebruikersvriendelijk en goed geprijsd zijn. Uiteraard zijn alle types voorzien van NFC. Het systeem dat contactloos betalen mogelijk maakt. Zo rekenen klanten veilig, snel en efficiënt bij jou af!

Gerelateerde blogs

ABN AMRO stopt met de verwerking van pintransacties

ABN AMRO stopt verwerking pintransacties voor haar zakelijke klanten

AMSTERDAM, Nederland — Portefeuille deels overgenomen door Buckaroo, Easy Payments biedt alternatief voor ondernemers. Vanaf 1 mei worden de eerste…
LEES VERDER
Verifone Vx805 + Vx820 moet voor 1 januari 2024 worden vervangen

Waarom de Verifone Vx570 + Vx820 moet worden vervangen

Vanaf 1 januari 2024 kan je geen transacties meer accepteren op de Vx570 + Vx820 In 2023 wordt in Nederland…
LEES VERDER

Tijdelijk aanpassing van limiet contactloos betalen

Ons nieuwste mobiele pinapparaat is per direct uitgerust met de gratis coronacheck scanner. Dit betekent dat je op de PAX…
LEES VERDER