Coronacheck scanner app per direct op Pinautomaat A77

Ons nieuwste mobiele pinapparaat is per direct uitgerust met de gratis coronacheck scanner. Dit betekent dat je op de PAX A77 een app kan downloaden om de QR-codes uit de CoronaCheck scanner app van de overheid te scannen. Zo kun je jouw pinautomaat zowel bij welkom als bij afrekenen gebruiken!

AL ONZE PAX A77 VAN CORONACHECK SCANNER VOORZIEN

De nieuwste generatie pinautomaten maakt gebruik van android software. Dit is een enorme verandering in het betalingsverkeer. Pinautomaten zijn dusniet alleen te gebruiken voor het accepteren van betalingen, maar je kunt er ook allerlei apps op installeren die het ondernemen voor jou vergemakkelijken. Sinds dit weekend hebben we hier een concreet voorbeeld van: Coronacheck scanner. De Coronacheck scanner APP van de overheid staat nu op de mobiele pinautomaten van het type A77. Dit betekent dat jij de QR-codes van jouw gasten direct bij binnenkomst kan scannen met jawel jouw pinautomaat. Door gebruik te maken van de app op jouw pinautomaat hoef je jouw medewerkers niet te verplichten dit te downloaden op hun privételefoon. Wel zo gemakkelijk.

Multi-inzetbare alleskunner

De PAX A77 is door Easy Payments voorzien van simkaart, waardoor het pinapparaat gebruik maakt van de beschikbare WIFI of het dichtstbijzijnde mobiele netwerk met 4G. Je kunt deze mobiele pinautomaat dus overal in Nederland gebruiken om betalingen te accepteren. De PAX A77 is net zo groot als een gemiddelde smartphone waardoor hij compact en eenvoudig in gebruik is voor het personeel. Daarnaast zorgt deze betaalterminal direct voor een beter milieu doordat er geen bonnenprinter is. Bij iedere pintransactie geeft het toestel direct de mogelijkheid de bon naar de klant te e-mailen. Al met al is de PAX A77 het modernste pinapparaat op de markt en dit ook nog eens voor een lage prijs.

Kies nu de Pax A77

Enthousiast? Wil jij ook zo snel mogelijk een PAX A77 in jouw onderneming hebben? Wacht niet langer en bestel de PAX A77 nu via onze site. Als lezer van dit artikel geven we je direct €65,00 korting bij de bestelling van deze mobiele pinautomaat in onze webshop. Accepteer zo direct betalingen en gebruik jouw pinautomaat als scanner voor de CoronaCheckapp!

Kortingscode: PAX2021

Gerelateerde blogs

Veranderingen in betalingen met Visa en MasterCard, accepteert jouw betaalautomaat de nieuwe passen?

Veranderingen in betalingen met Visa en MasterCard

Met aanzienlijke updates bij Visa en MasterCard is het belangrijk onnodig hoge tarieven te vermijden en voorbereid te zijn, zodat…
LEES VERDER
ABN AMRO stopt met de verwerking van pintransacties

ABN AMRO stopt verwerking pintransacties voor haar zakelijke klanten

AMSTERDAM, Nederland — Portefeuille deels overgenomen door Buckaroo, Easy Payments biedt alternatief voor ondernemers. Vanaf 1 mei worden de eerste…
LEES VERDER
Verifone Vx805 + Vx820 moet voor 1 januari 2024 worden vervangen

Waarom de Verifone Vx570 + Vx820 moet worden vervangen

Vanaf 1 januari 2024 kan je geen transacties meer accepteren op de Vx570 + Vx820 In 2023 wordt in Nederland…
LEES VERDER