Easy Payment Services heeft in samenwerking met PayPro de horeca bestel app “ServeAll” ontwikkeld. Samen ondersteunen wij horecaondernemers  in deze onzekere tijden. Het kunnen bestellen via de smartphone is namelijk belangrijker dan ooit. Dit komt simpelweg door de nieuwe 1,5 meter economie. Door de ontwikkelde ServeAll app met QR-technologie is het mogelijk extra verkoopkanalen in te zetten zoals, tafelservice, afhalen en bezorgen.

ServeAll voor horecaondernemers

ServeAll is er voor horecaondernemers die hulp nodig hebben bij de digitalisering van het bestelproces. Je kunt gemakkelijk en snel bestellingen kunnen accepteren via een horeca bestel app. Ondernemers hebben het namelijk vaak druk genoeg waardoor inspelen op nieuwe ontwikkelingen lastig kan zijn. Met behulp van ServeAll kunnen ondernemers eenvoudig gasten laten afhalen en bezorgen, maar ook bestellen en afrekenen aan tafel met de horeca bestel app via hun smartphone.

Tafelservice met QR-technologie  

Met behulp van de ServeAll tafelservice kun je als horecaondernemer gemakkelijk bestellingen ontvangen. Vanuit de persoonlijke dashboard creëer je eenvoudig een digitaal bestelmenu met de gewenste producten. Het digitale bestelmenu kan je vervolgens aantrekkelijk maken in je eigen huisstijl. Plaats vervolgens op elke tafel de unieke QR-code en ga aan de slag! De gasten kunnen de code scannen en komen daarmee direct in de online bestelomgeving. Jij ziet vervolgens de bestellingen binnenkomen en verschijnen op een digitale rekening. Wanneer je gasten zijn voldaan kunnen zij gemakkelijk afrekenen met de horeca bestel app via hun smartphone.

Afhalen met de horeca bestel app

Laat je gasten de gerechten afhalen met de ServeAll horeca bestel app. Plaats de unieke QR-code op het raam, de website of aan de balie om gasten te leiden naar de online bestelomgeving. De klant kan vervolgens vanuit het digitale menu zijn bestelling plaatsen en afrekenen via iDeal of creditcard. Vervolgens zie jij de bestelling verschijnen in het dashboard. Hierin kan je de bestelling direct bevestigen en de verwachte afhaaltijd weergeven. Voorkom zo drukte met lange wachtrijen. Wel zo prettig in de nieuwe 1,5 meter samenleving. 

Laten bezorgen via je smartphone

Door de thuisbezorgoptie kun je via ServeAll gasten online bestellingen laten plaatsen om vervolgens te bezorgen. Dit kan eenvoudig door het digitale bestelmenu te koppelen naar de QR-code of bestelbutton op je website. Vanuit het online bestelmenu kunnen klanten bestellingen plaatsen en afrekenen. Vervolgens kun jij de bestelling accepteren via het dashboard en de verwachte bezorgtijd opgeven. De klant krijgt een automatisch gegenereerde mail met de bezorgtijd. Verhoog je omzet door te bezorgen via de horeca bestel app.   

 

Winkelwagen